Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Just nu i läsarbrev om oljig feja-mappen:

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-05-14 07:53  |  Lästid: 2 minuter

Hej Patrik,

Har kikat en hel del i din blogg och snappat upp hudkrämer som gör huden lite mattare, men har fortfarande massa glans på näsan och pannan. Antar att jag har en blandhy där näsan och pannan glänser lite extra. Kör just nu på Loreals anti-shine och den funkar super, UTOM vid näsan och pannan. Finns det någon annan produkt som är bättre? Tvättar ansiktet morgon och kväll och använder peeling en gång i veckan. NEED HELP

Tack på förhand, ha det gott!
* * *

Hej! Om jag fått en centimeter i mitt badrumsskåp för varje gång jag fått en fråga om oljig och glansig hy hade det inte varit lika trångt där nu.

Det sista stycket i det här svaret är viktigast, men läs hela.

Kan du gå upp lite (ganska mycket) i pris rekommenderar jag Biotherm Homme T-PUR Mattifying Moisturizing Gel (320 kr/50 ml), som jag skrivit om här. Eller Clinique Pore Refining Solution Stay Matte Hydrator, (430 kr/50 ml) som jag skrivit om här. (Priserna är cirkapriser, du kan hitta billigare, främst online.)

Men i samband med att du ber om prover på dessa tycker jag du kan prova nya suveräna ACO Face Lotion for Men Hydrating Mattifying and Protecting (60 ml/79 kronor), som jag skrivit om här. Finns på apotek och lanseras as we speak.

Har du fortfarande problem kan du kombinera din nyinköpta kräm med det mattande serumet Dermalogica Clearing Mattifier, 505 kr, som du applicerar under din fuktighetskräm. Du behöver bara en tredjedels lillfingernagel av den per dag, så den räcker en evighet. OBS: den här är vansinnigt bra.

Ha dock i åtanke att glansig hy oftast beror på att ansiktet behöver mer fukt. Så använd med fördel en mild rengöring, skrubba/peela inte för mycket och applicera gärna en fetare nattkräm på natten.

Lycka till!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:10