Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Vinnaren är korad!

För en tid sedan gick det upp en tävling här på Groomingbloggen: ”Vinn en ny frisyr och produkter från Schwarzkopf.”

Tävlingen gick ut på att svara på hur många produkter Schwarzkopf har i sin nya hårvårdsserie (3D)Mension (rätt svar: 20 st) och dessutom motivera varför man ska vinna.

Annons

Många svarade rätt och motiveringarna var högst påhittiga: ”Jag har blivit lämnad av min tjej” och ”jag har skadat mitt knä” var två av dem.

Vinnaren blev dock:

(Trumvirvel.)

Christopher Ekström från Kungsängen!

Hans motivering:

”Anledningen till att jag bör vinna är att de två senaste klippningarna jag gjort har blivit en total flopp! Senaste besöket, som ägde rum för två veckor sedan, resulterade i en total missuppfattning mellan mig och frisören. Jag fick gå hem i den så kallade ”Oskar Linnros-frisyren”. Vilket inte var det ultimata nu till hösten/vintern enligt er på Café! Men skulle jag vinna dessa produkter så kanske jag kan göra något kul åt denna frisyr? Ha en fin dag!”

Stackars Christopher som måste gå i Oskar Linnros-frisyren trots att Sveriges frisörkår har dömt ut den i det här inlägget.

Klart grabben ska vinna!

Grattis Christopher!

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar