Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Vilken groomingtyp är du? Del 4: Får grooming av sin flickvän-groomaren

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-05-15 13:25  |  Lästid: < 1 minut

Du är helt ointresserad av grooming och blir stressad av att vistas i butiker som säljer ”smink och sånt”. Och det hade väl inte varit mer med det, om det inte hade varit för att du har en tjej som i princip tvingar dig att grooma. Har hon inte redan försett dig med groomingprodukter, så ber hon dig att använda hennes grejer (med vissa restriktioner, fick du erfara efter att ha använt hennes Dior-kräm som handkräm).

Hår
Sluta använd din tjejs hårspray. Satsa på något lite manligare från American Crew istället. Köp till exempel suveräna volymgivande stylingprodukten Boost Powder för 199 kronor här.

Hud
En favorit hos extremt många kvinnor är Clinique Dramatically Moisturing Lotion (bra presenttips – finns ingen tjej i världen som inte gillar den). Köp Clinique for Men M Lotion för 299 kronor i stället. Det är precis samma kräm, men i en lite manligare förpackning.

Rakning
Förutom tandborsten är rakhyveln din enda egna skönhetsprodukt. Varför inte göra din lilla spot i badrumsskåpet lite snyggare genom att införskaffa ett old school-rakset som är kompatibel med din favorit Gillette-hyvel? Kanske kan den vara instegsprodukten till din alldeles egna badrumshylla...

Misstänkt Får av sin flickvän-groomare: Fredrik Backman.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 10:44