Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Vansinnigt prisvärd fuktgivare

Rage against the machine skrev en gång en låt där de uppmanar oss att – om vi stöter på något som är vansinnigt billigt – tänka att här ligger det en hund begraven. Bandet menade att urusla arbetsförhållanden och/eller barnarbete ofta ligger bakom produkten.

Annons

Jag tror dock inte att så är fallet i framställandet av den nya fuktighetskrämen ACO Face Lotion for Men (60 ml/79 kronor). Det sitter antagligen inte ett gäng sorgsna sexåringar och blandar ihop krämer på hudvårdsföretagets labb i Upplands Väsby.

Emellertid är det här en av de absolut prisvärdaste produkter jag stött på under mina år som groomingredaktör på Café. Kvalitetsmässigt och funktionsmässigt borde den här fuktighetskrämen vara två till tre gånger dyrare.

Har en perfekt, lätt konsistens och återfuktar och mattar huden perfekt. Ett solklart köp, särskilt för personer med fet eller blandhy som lätt blir glansig.

Det enda som i mina ögon kan uppfattas som negativt är den något kliniska doften. Produkten är nämligen inte parfymerad – men det är ju å andra sidan bra för oss med känslig hy. Och doften känner man ju ändå inte när smörjet väl är applicerat.

Lanseras nu på apotek.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar