Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Välgroomat!

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-01-26 13:42  |  Lästid: 2 minuter

För att få lite andrum bland alla groomingprodukter kommer Groomingbloggen hädanefter på torsdagar att tipsa om prylar.

Ursköna klockor
Brittiska Uniform Wares tillverkar galet sobra klockor i fem olika serier. Från 1 200 kronor. Beställ en här.

Vad kvinnor vill ha
Ovan myser den franska skådisen och modellen Mylene Jampanoï i underkläder från Agent Provacateurs senaste vår- och sommarkollektion. Mylene är ansiktet utåt för kollektionen som finns att köpa här. Du vet väl att det är alla hjärtans dag snart?

Perfekt paraply
Handskar, halsdukar och paraplyer har en förmåga att tappas bort. I min bok undviks det genom att köpa lite dyrare sådana som man verkligen gillar. London Undercover har tillverkat råsnygga och prisvärda paraplyn sedan 2008. Från 600 kronor här.

Bra DJ-app
Djay for iPhone
, iOS App Store 7 kr
Appen som vann 2011 års Apple design award för iPad finns nu (sedan nästan ett år tillbaka, Groomingbloggen är lite seg…) för iPhone. Lättanvänd, kritikerrosad och funktionsspäckad app som låter dig dj:a med dina iTunes-låtar. Genom en enkel rotering av din iPhone byter du från att manövrera bara en spelare till att kunna se båda ljudkanalsspår. För en tvättäkta noob-DJ som Groomingbloggen fungerar den här utmärkt på hemmafesten.

Snygg italienska
Jag älskar färgerna på 2012 års modell av Bianchis modell Pista. Köp den på Bianchis suveräna cykelcafé på Norrlandsgatan i Stockholm eller på den här svenska sajten för 5 995 kronor. Kvalitet behöver inte kosta skjortan.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2012-01-27 09:11