Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Välgroomat och ogroomat

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-08-17 16:48  |  Lästid: < 1 minut

Ni vet att jag tycker om grooming. Låt oss därför avsluta veckan med vad jag tycker är de mest ogroomade och mest välgroomade grejerna just nu.

OGROOMAT:

Barfotalöpning
Försökte lära mig barfotalöpning för några veckor sedan. Något som resulterade i överansträngda vader och att jag således inte kan löpa det midnattslopp jag är anmäld till i morgon. Mest såg jag fram emot Hill runner – en tävling mitt i loppet anordnad av Nike där det gäller att springa 100 meter uppför en backe så fort som möjligt. Är det något som jag är bra på, utöver att smörja in mig med olika krämer, så är det att springa uppför backar. Bra skills, eller hur?

VÄLGROOMAT:

Cafés spotifysida
Riktigt bra spellistor som musiker, dj:s och redaktionens musiknördar komponerat. Lyssna till exempel på Emil Perssons eminenta Bruce Springsteen-lista eller redaktionschef Markus Kyléns massiva countrymix.

Mattande krämer
Vi gillar grejer som glimmar, men inte när det gäller våra ansikten. Därför välkomnar vi Cliniques nya kräm Pore Refining Solution, som håller våra ansikten mattare än ett Stealth-plan.

Ulf Lundell
Plåtarna är fixade till hans premiärspelning i Västerås den 26 oktober. Stort!

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-08-17 16:54