Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Utslagna!

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-08-20 11:21  |  Lästid: 2 minuter

Steg i land på Åland och Paf Open lagom till att det svenska landslaget – Hannes Brinkborg och Stefan Gunnarsson –  skulle möta Italien i en måste-match – förlust skulle betyda utslagning. Förväntningarna var stora eftersom de samma morgon hade vunnit över USA – ett av världens bästa lag.

Trycket på läktarna var enormt och det kändes länge som att matchen skulle gå Sveriges väg, men i tredje och avgörande set totalhavererade Sveriges spel.

Direkt efter matchen fick jag ett snack med Hannes Brinkborg.

Vad hände?
– Det kändes som att vi hade det, men Steve (Stefan Gunnarsson) fick kramp i framsidan av låret. Han kunde inte göra ett dugg efter det.

Annars hade ni vunnit?
– Svårt att säga, men vi förlorade i alla fall på grund av det.

Så du går lös på gravölen i kväll?
– Nej, världscupen drar igång igen på måndag, så det finns inget tillfälle för att festa. Jag kommer socialisera i kväll, men jag kommer inte dricka någon alkohol.

Men Paf Open har spelats här på Åland fyra år i rad – du bör ha ganska bra koll på utelivet. Var ska jag gå i kväll?

– Jag hoppas att poolpartyt på hotellet här intill kommer bli roligt. Annars är nattklubben Dino ganska bra – det brukar spela ett thailändsk coverband där som faktiskt är ganska bra. Haha..

På söndag spelar ni finnkamp – hur kommer det gå?
– Allt annat än vinst vore katastrof. Haha! Nej men ärligt talat så är det en viktig händelse med mycket prestige, så det är ingenting vi kommer att vinna om vi går på halvfart. Hoppas att Steve håller bara..

Efter snacket skiljdes vi åt och möttes senare upp på poolpartyt samma kväll. Mer om det i nästa inlägg.

Just det! Jag träffade Misty May och Kerri Walsh – det amerikanska OS-guldlaget – på ett hotellgolv i går. Berättar mer snart – nu är det semifinaler!

På söndag direktsänds finnkampen på paf.com.

Lite pics från gårdagen:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-08-20 18:01