Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Uppdrag hårökning: SLUTFÖRT

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-02-08 15:07  |  Lästid: 2 minuter

I slutet av november lät jag Nöjesbloggens Victor Johansson prova Aveda Invati, en ny hårvårdsserie som sägs kunna öka volymen på håret och dessutom minska håravfallet med 33 procent på tolv veckor – vilket därigenom leder till ännu tjockare hår.

I går kom Victor tillbaka med produkterna – han var nämligen tvungen att avsluta behandlingen för att han upplevde att hans hår blev för tjockt!

Schampot Exfoliating Shampoo, 365 kr, Balsamet Thickening Conditioner, 430 kr, Hårserumet (att massera in och skölja ur) Scalp Revitalizer, 765 kr

Men du ville väl ha tjockare hår?
– Ja, men jag tror att de här produkterna lämpar sig bättre för personer som känner att de börjar bli tunnhåriga. Jag har inte direkt haft något problem med det, utan ville bara ha lite tjockare hår. Det vill väl alla?

Okej, men produkterna fungerar alltså?
– Ja, men jag har vet inte om jag började tappa mindre hår eller om produkterna gjorde att det hår jag har blev tjockare.

Kan du rekommendera produkterna?
– Ja, absolut, men de är ganska dyra, så jag skulle nog inte köpa hela serien på en gång, utan prova mig fram. Börja med schampot, hjälper inte det köper man kanske balsamet och till sist serumet.

Kommer du köpa serien när du blir äldre och börjar tappa hår?
– Absolut!

Aveda säljs, än så länge, bara i nätbutiker och på Aveda Salon & Spa på Birger Jarlsgatan 22 i Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-01-07 16:08