Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Två vinnande solskydd

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-03-11 07:12  |  Lästid: < 1 minut

Okej, nu har jag ganska klart för mig vilka solskydd jag kommer använda i år.

På kroppen kör jag med den otroligt lättapplicerade nyheten Nivea Sun Protect & Refresh SPF 30, 150 kronor. Oklibbigt och snabbtorkande solskydd förpackat i en sprayflaska som kan spraya i vilken vinkel som helst – även upp och ner. Skyddet är spetsat med menthol, som i kombination med sprayens kyla ger en skönt uppfriskande känsla. Skyddet är genomskinligt, vilket gör att den inte lämnar några vita märken, men å andra sidan blir det också svårare att se exakt var man har applicerat skyddet.

I ansiktet lutar det åt att jag kommer använda Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30, 159 kronor, som förutom att den skyddar, även håller ansiktet oglansigt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-01-08 11:23