Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Triss i grooming med hår på bröstet

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-01-25 10:52  |  Lästid: 2 minuter

I USA ligger man i framkant med mycket, så även med grooming med tydlig manlig prägel. Fast frågan är om vi i Sverige vill se grejer som…

1. The Man Can
Efter en lång dag med skogshuggning eller byggnadsarbete öppnar man The Man Can och låter sig njuta av en handgjord kroppstvål, en fin rakkräm och en väldoftande exfolierare. Dessutom har man möjligheten att ta sig en bira – den medföljande burköppnaren dubblerar nämligen som kapsylöppnare.

Köp här för 50 dollar plus frakt.

2. Parfym i plunta
Ett spray av en god doft efter rakningen? Ja, om doften innehåller vodka, hasselnötsrom och aloe vera – och kommer i en plunta.

Köp här för 20 dollar plus frakt.

3. Militärtvål i vapenväska
Duke Cannon säljer sina produkter – allt från batonger, till grillar, kepsar och tvålar – med mottot ”Duke Cannon doesn’t dine with Vegans and he could give a damn about your new Ipad.” Big can brick of soap är namnet på deras tvålpaket. Tvålarna är cirka tre gånger så stora som vanliga tvålar och går även att få i ammunitionsväska. Dessutom ”jobbar” företaget med Bravo Company 2-135 i US army och tillverkar tvålarna i samma fabrik där tvålarna som skickades till soldaterna i Koreakriget tillverkades.

Köp ammunitionsväskan med tvål för 45 dollar plus frakt här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2013-01-25 10:54