Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Triss i träiga höstdofter

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-09-04 10:07  |  Lästid: 2 minuter

Hösten är snart här, nu är det alltså hög tid att se över sin doftgarderob. Lägg undan lätta och krispiga citrustoner till förmån för lite tyngre diton. Här är tre träiga favoriter.
Neotantric Fragrances Dirty Money Edt, 590 kr/100 ml
Senaste doften från svenska Neotantric Fragrances är kanske deras bästa. Robust mix av tobak, olika träslag, vetiver och liten släng av citrus.

 


Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Edt, 670 kr/50 ml
2004 hyllade vi den numera klassiska Allure Homme Sport. Tänk om vi då hade vetat att det åtta år senare skulle släppas en ännu bättre uppföljare. Eau Extreme är den lika atletiska storebrorsan, men med muskler och hår på bröstet. I mixen hittar vi salvia, mint, peppar, tonkaböna och sandelträ. Superfräsch, men ändå aromatisk och träig – precis som vi vill dofta i höst.

Floris Mahon Leather Edp, 1 199 kr/100 ml
Klassiker från välrenommerade dofthuset Floris, som varit igång sedan 1700-talet! Manligt lädrig och träig variant. Doften är inspirerad av en traditionell glöggliknande dryck från Menorca, kallad Calent, innehållandes bland annat vin, saffran, kanel och olika örter. Kan vara lite lurig att hitta, men finna att köpa här.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-09-04 10:15