Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Triss i tung läsning

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-12-20 09:56  |  Lästid: 2 minuter

Nya Café finns i butik idag. Perfekt eftersom många av oss snart kommer sitta i något form av fordon på väg för att fira jul med våra föräldrar. Själv ska jag återigen säga hej till SL:s värsta problembarn Roslagsbanan, så det gäller att bunkra upp.

Tre anledningar till varför du ska köpa Cafés januarinummer:

1. Den episka intervjun med Swedish House Mafia. Aldrig trodde jag att ett så till synes ointressant band skulle vara så intressant. Av Jan Gradvall, så klart.

2. Stora Brogues-guiden. Har funderat på att köpa brouges länge, och när moderedaktionen nu går på djupet genom att ge femtioelva olika förslag i femtioelva olika prisklasser känner jag mig redo att slå till.

(Skosidorna följs upp med en tiosidig kostymspecial – innovativa sätt att matcha kostym med andra plagg (blommiga skortor!) visas. Perfekt, eftersom jag precis har insett att jag måste köpa en ny rackare till nyår.)

3. 13 sätt att maxa ditt 2013. Jag älskar den här typen av självhjälpssidor. På fem sidor får vi av de främsta experterna hjälp med allt från hemmabiosystem och frisyrer till klockor och köttbullar.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2013-01-04 14:34