Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Tre frisyrer – och hur du fixar dem

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-02-03 10:34  |  Lästid: 3 minuter

I fredags var jag på plats på Audi Forum Show Room på Hamngatan i Stockholm för SP-mens lansering av sin nya hårvårdskollektion för män.

Men det var nära att jag inte kom in.

Tre killar – som jag tror ingår i en metrosexuell undergruppering av ett kriminellt gäng – såg inte direkt välkomnande ut.

Äsch, jag tittar lite på Audi R8:an i stället, tänkte jag.

Men de verkade vilja markera något. Är groomingvärlden inte stor nog för oss alla?

Jag spelade oberörd, men när jag tassade bort till snittarna….

…insåg jag att de här killarna var for real.

Nej, Groomingbloggen skojar med dig. Killarna är inte prospects i något kriminellt gäng utan modeller som nyttjades för att klargöra på vilket sätt man kan använda sig av SP-mens produkter.

Killen till vänster
En fibervax har tillämpats i torrt hår och sedan följts upp med en gnutta hårspray för att få till luggen. I det här exemplet har vaxet SP-men Textured style används.

Killen i mitten
Frisören har tagit lika delar av en shine vax och en matt vax och blandat dem i handflatorna. Sedan har blandningen applicerats i torrt hår. I det här fallet har produkterna varit SP–men Precise Shine och Sp-men Textured Style.

Killen till höger
Frisören har fördelat en strukturpasta i torrt hår och följt upp med en hård vax med glans. En bra kombination – först skapas struktur, sedan highlightas och formas valda delar med en gnutta shine-vax. I det här fallet har produkterna varit SP-men Defined Structure och SP–men Precise Shine.

SP-mens nya serie består av fem olika schampon (210 kronor styck) och fyra stylingprodukter (219 kronor styck). Utöver det kommer SP-mens (Wellas) salonger även erbjuda specialprodukter från serien som hårboostande elixirdroppar och en mousse-formula som döljer grått hår.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-02-23 01:05