Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Tobias testar hårvax

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-07-31 09:39  |  Lästid: 2 minuter

Tre hårvax – där en visade sig vara en superbudgetprodukt™ – har just blivit testade av Cafés hårfagre layoutare Tobias Ivarsson.

Keune So Pure Molding Mud, 249 kr
Omdöme: Väldigt lätt och mjukt hårvax som inte tynger ner håret. Detta passar bra på mig som har långt hår. Vaxet gör att håret behåller sin naturliga form men tar bort eventuell torr och frizzig look.

Doft: Tänk dig att du är tio år. Det är lördag. Mamma har tagit med dig till stans största godisbutik. Du kliver över tröskeln, sluter ögonen och andas in. Där har du doften. En söt blandning av en massa karra.

Betyg: 4/5

Schwartzkopf Got2b iStylers Texture Clay, 59 kr
Omdöme: Lite hårdare vax som ger en matt look med stadga och strukturerad stil. Prefekt om jag tar en liten mängd i håret om jag vill få ordning på det innan jag sätter upp det i en knut. Tar jag lite mer vax i håret kan jag få bort mina naturliga lockar och forma det till rakt hår.

Doft: Fruktig och somrig doft som drar åt aprikos-hållet.

Betyg: 4/5

Sachajuan Hair Wax, 159 kr
Omdöme:
Väldigt mjukt vax. Det ger en blank look i håret. Jag testade vaxet några dagar när det var varmt ute. Då gav det en känsla av att vaxet smälte och rann ner i hårbotten. Vilket sedan ledde till en blank panna.

Doft: Svag fräsch doft som påminner lite om tvål och rent.

Betyg: 3/5

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2012-07-31 15:35