Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Släpa dött djur genom skogen?

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-10-28 10:51  |  Lästid: 2 minuter

Släpa dött djur genom skogen. Det är den träningsform Kalle Zackari Wahlström har gett mig i hans Cafe.se Tränathon 2011 – projektet där han genomför ett träningspass med var och en av bloggarna här på sajten.

Märkligt att han inte preciserar vilket dött djur han har i åtanke – det tyder på att det hela är ett skämt, men jag kan ju inte veta säkert. Jag har aldrig träffat Kalle och min kompis Sebbe sa att han, på sin bylinebild, ser ut som “en kille som inte skulle dra sig för att låna en död hund från någon polare på ett djurkrematorium”.

Så lite orolig är jag. Jag skulle inte vilja släpa på ett husdjur, särskilt inte en hund: den djurtyp jag gillar allra bäst.

Hellre en katt, eftersom jag inte riktigt förstår grejen med katter. Gärna en lite tyngre katt, så jag får något att bita i. Typ:

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-10-28 10:55