Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Skarpt läge!

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-10-01 09:10  |  Lästid: 2 minuter

Presenterade lite schyssta rakprylar i förra numret av papperstidningen. Här kommer en lite längre version av den texten.

1. Klassiskt rakset
Edwin Jagger 3pc set
med Mach3, 895 kr.
Grymt snyggt set som innehåller en klassisk engelsk rak­borste med äkta grävlingshår, ett stativ och en rakhyvel i krom. Finns att köpa på flera olika webbshoppar. Se till så att ditt favoritrakblad är kompatibel med skaftet.

2. Rakning med mikropuls
Gillette Fusion ProGlide Power Razor
, 192 kr.
Du har garanterat sett reklamen. Nya hyveln från märket som används av 600 miljoner män. Tunnaste bladen någonsin – och en nyutvecklad glidyta som ger en behaglig rakning. Den batteridrivna Power-funktionen ger ifrån sig lugnande mikropulser. Vi förstår knappt varför, men mikropulserna ger verkligen ett bättre resultat.

3. Våga testa kniven
Edwin Jagger Shave Kit Total
, 1 499 kr
Det är inte lätt att raka sig med kniv – men ett startset med rakkniv, strigel och strigelpasta för slipning ger dig en bra start.
Finns på Gents.se.

4. Snygg retrohyvel
Feather Luxury Safety Razor
med stativ,  1 795 kr
En safety razor har bara ett rakblad, men två sidor. Passar bra till personer som har riktigt kraftig skäggväxt. En fördel med old school-verktyg är att de inte kostar skjortan. Ett tiopack rakblad får du för en 50-lapp.

5. Sylvass japan
Feather MR3 Neo
, 129 kr
En japansk uppstickarhyvel som har extremt vassa blad. Huvudet är väldigt lättrörligt, men kan låsas i fast läge. Feather är även ett ekonomiskt alternativ – nio extrablad kostar runt 200 kr. Finns på Grooming.se.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-01-08 11:10