Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

”Se inte ut som Oskar Linnros”

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-09-13 09:51  |  Lästid: 2 minuter

Hur ska killar se ut i håret i höst?

Det var frågan jag ställde till ett antal frisörer (och en skönhetsredaktör) när jag i fredags var på plats på Årets Frisör-galan på Berns.

Malin Lundblad, redaktör på Improveme.se, ville inte prata hår.
– En kille ska tänka på hur hans tänder ser ut, för det finns inget vackrare än ett snyggt leende. Så investera i en whitening-tandkräm eller till och med en lättare blekning. Använd tandtråd och kyss-säkra din mun!

Emelie Wiklund och Emma Granberg
– Klipp er inte som Oskar Linnros, utan mer klassiskt som Cary Grant och James Dean. Lite vildare. Kombinera med en schysst skäggväxt. Kolla in produkten Defining Paste från American Crew.

Alexandra Hasselberg och Emelie Holgersson
– Ha skägg, var maskulin och inte överstylad. Och inga rakade Oskar Linnros-sidor. Det har varit så jäkla mycket sånt nu.

Ena
– Var inte helt rakad. Ha lite längre hår. Bär skägg men skit i mustaschen!

Mahi, Jennie och Camilla
– Våga färga håret. Fråga frisören om färg.
– Nej, färga inte, det blir sällan snyggt! Vill ni verkligen ha en annan färg, tona i så fall. Klipp er fortfarande ganska kort, men skippa Oskar Linnros-frillan.
– Fixa en flexibel frisyr. Alltså se till ni kan ha frisyren på ett sätt en dag, och kunna byta frisyr nästa dag. (Kolla Groomingbloggens tidigare inlägg om flexibla frisyrer här.)

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-02-23 01:06