Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

”Se inte ut som Oskar Linnros”

Hur ska killar se ut i håret i höst?

Det var frågan jag ställde till ett antal frisörer (och en skönhetsredaktör) när jag i fredags var på plats på Årets Frisör-galan på Berns.

Malin Lundblad, redaktör på Improveme.se, ville inte prata hår.
– En kille ska tänka på hur hans tänder ser ut, för det finns inget vackrare än ett snyggt leende. Så investera i en whitening-tandkräm eller till och med en lättare blekning. Använd tandtråd och kyss-säkra din mun!

Annons

Emelie Wiklund och Emma Granberg
– Klipp er inte som Oskar Linnros, utan mer klassiskt som Cary Grant och James Dean. Lite vildare. Kombinera med en schysst skäggväxt. Kolla in produkten Defining Paste från American Crew.

Alexandra Hasselberg och Emelie Holgersson
– Ha skägg, var maskulin och inte överstylad. Och inga rakade Oskar Linnros-sidor. Det har varit så jäkla mycket sånt nu.

Ena
– Var inte helt rakad. Ha lite längre hår. Bär skägg men skit i mustaschen!

Mahi, Jennie och Camilla
– Våga färga håret. Fråga frisören om färg.
– Nej, färga inte, det blir sällan snyggt! Vill ni verkligen ha en annan färg, tona i så fall. Klipp er fortfarande ganska kort, men skippa Oskar Linnros-frillan.
– Fixa en flexibel frisyr. Alltså se till ni kan ha frisyren på ett sätt en dag, och kunna byta frisyr nästa dag. (Kolla Groomingbloggens tidigare inlägg om flexibla frisyrer här.)

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar