Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Salming: Jag gör ansiktsbehandlingar

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-03-22 22:05  |  Lästid: < 1 minut


Den första bok jag läste var Börje Salmings ”Blod, svett och hockey”. Hade någon vid den tiden sagt  att jag 15 år senare skulle snacka ansiktsbehandlingar med honom i ett sammanhang där han lanserar sin nya parfym, hade jag nog satt O’boyen i halsen.

Fin hy! Gör du ansiktsbehandlingar?
-Ja, ibland. Jag gör det inte för att jag har något särskilt problem utan för att rensa huden från skräp. Huden ser och känns bättre efter en behandling. Nu var det längesen, egentligen bör man gå någon gång i månaden.

Vad har du för groomingrutiner i övrigt?
– På senare år har jag börjat ta hand om min hud bättre. Jag har en ansiktstvätt och smörjer alltid in ansiktet. Ska jag iväg på ett event använder jag alltid parfym och på sommaren är jag noga med solskydd. Just att skydda sig mot solen var man ju inte så noga med när man var yngre, tyvärr..

Är du fåfäng?
– Nej, inte alls, men på senare år har jag blivit mer noga med att ta hand om mig. Man har bara en
kropp och ett ansikte och det är lätt att glömma bort att ta hand om sig.


Vad kan vi lära oss av det här? Att även stenhårda män gör ansiktsbehandlingar, så klart. Håll utkik i bloggen efter kommande ansiktsbehandlingsguide.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:01