Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Så rakar du dig med säkerhetshyvel

22

Det ryktas om att skäggtrenden är på nedåtgående, och jag kan nästan svära på att jag ser allt färre helskägg när jag spatserar runt på huvudstadens gator. Kanske är det därför på sin plats att rikta fokus mot renrakningsverktyg – till exempel den klassiska säkerhetshyveln.

Annons

Många upplever att de får en behagligare, närmare och mer skonsam rakning när de rakar sig på klassiskt vis med bara ett blad. Personligen kan jag inte skriva under på detta – den senaste Gillette-hyveln ger mig bättre resultat – däremot är safety razorn tveklöst snyggare, och i längden blir den en betydligt billigare affär.

Emma är chefsbarberberare på Gents Barbershop i Helsingborg. I klippet nedan ger hon en bra lektion i hur man handskas med en säkerhetshyvel.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar