Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Så behåller du brännan

Som groomingredaktör skulle man kunna tro att jag har lärt mig en del om grooming. Och det har jag också.

Inte minst märks det i skillnaden mellan mina vänners och min bränna efter den just avslutade solsemestern vi varit på.

Annons

Deras har börjat fjälla – det har inte min.

Hemligheten stavas solskydd och rikligt med återfuktning. Att använda ett högt solskydd – alltså 30 och uppåt – de första dagarna är att föredra, för att sedan eventuell gå ner till 15. På så sätt blir huden inte solskadad och uttorkad. Solen torkar dock ovillkorligen ut huden något, så att regelbundet smörja in sig med en bra återfuktare eller after sun efter solning är också ett bra sätt för att undvika fjällning.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar