Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Prisvärt! Bli snyggare i sommar – utan att det kostar skjortan

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2016-04-11 14:51  |  Lästid: 2 minuter
Tabac_GMC_-_Produktrange
tabac

Årets uppryckning!
Under ett fotbollsår där ett budgetlag verkar vinna Premier League är det inte mer än rätt att klassiska och lågt prissatta Tabac (som funnits sedan 1959) rycker upp sig cirka tusen procent och släpper utmärkta serien Tabac Gentle Men’s Care. Produktserien består av tretton produkter och känns betydligt dyrare än vad de är. Bäst i laget? Antagligen rakbalsamet, eller varför inte doften? På en faderlig träbas busar lavender, viol, apelsin och päron.
Tabac Gentle Men’s Care Edt 40 ml/299 kr.

monsun

Kroppens elixir
I föregående inlägg fick vi lära oss att man bör peela ansiktet – faktum är att samma ritual kan utföras på kroppen. En kroppsskrubb detoxar huden och ökar blodcirkulationen. Du blir renare, mjukare och känner dig skönare. Dessutom är själva skrubbritualen själavårdande. Byt ut duschgelen mot en skrubb någon gång i veckan.
Moonsun Organic of Sweden Body Scrub, 250 ml/265 kr

pb
Läppebra
Grymt läppcerat med solskyddsfaktor 30. Den bästa produkten för att hålla läpparna kyssäkta hela sommaren.
Piz Buin Moisturising Sun Lipstick, 49 kr

niv

Sanslöst skydd
Har tipsat om den här produkten förut och lär fortsätta med det så länge marknaden inte kan erbjuda en mer prisvärd solskyddsprodukt. Den svalkande och mentholspetsade formulan kommer dessutom i en sprayflaska som kan användas upp och ner, vilket under­lättar appliceringen radikalt. Köp!
Nivea Sun Protect & Refresh Cooling Mist SPF 20, 200 ml/130 kr

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:08