Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Vilka dofter är bäst i sommar?


Hej Patrik,

Vilka parfymer är det som det snackats mest om inför säsongen? Jag har kört på Dior Homme och Hewood ett tag. Dior Homme kommer jag fortsätta med. Men tänkte höra mig efter för vilka parfymer man ska kolla upp. Vad jag har förstått är Dior Homme Cologne en sådan? Du måste ju sitta inne på en hel del information om det här!

Annons

Tackar på förhand
J

* * *

Hej J,

Nya Dior Homme Cologne bör du absolut kolla in. Det är ganska ljus, sportig och somrig variant. Vill du ha en lite tyngre bör du ta en sniff på Armani Eau de Nuit – som kanske är säsongens absolut bästa doft.

Har du möjlighet att ta dig till COW Parfymeri i Stockholm (Mäster Samuelsgatan 9) rekommenderar jag att du gör det och doftar loss på det utsökta varumärket Editions de Parfum Frederic Malle, som har skapat ett 20-tal extremt bra dofter.

Min favorit heter Angeliques sous la pluie och du kan även köpa den för 50 ml/855 kronor här.

Lycka till!

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar