Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Nytt från Dior! Och ett annat, synnerligen bra doftsläpp

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-12-02 11:38  |  Lästid: 2 minuter

I kommande Dior-kampanjen softar Jude Law på franska Rivieran. Visste ni förresten att Jude har blivit fångad på bild shoppandes anti age-grooming för tusentals kronor? Nu vet ni.Dior Homme Sport, 50 ml för 645 kr.

Har som första svenska journalist precis fått känna Diors relansering av Dior Homme Sport, som släpps i vår, och det är bra grejer.

Citron, blomman iris och ingefära vilar på en mysig bas av cederträ.

Groomingbloggen lyfter på hatten och slås samtidigt av att jag glömt rapportera om Johan Lindebergs första unisexdoft från hans nya varumärke BLK DNM. Daniel Lindström har däremot skrivit om doften – som heter BLK Perfume 11 – men inte sagt vad han tycker om den. Jag tar bladet från truten och säger:

sjukt bra.

Johan Lindeberg har låtit sig inspireras av ”oförglömgliga kvinnor han träffat” och skapat en riktigt annorlunda doft. I mixen hittar vi björkkära, mysk, rökelse, gran och kardemumma.

Julia Stridh, som har fått lägga sina välmanikyrerade fingrar på eget exemplar (och därmed gjort Groomingbloggen avundsjuk) beskriver doften: ”Intressant doft som passar lika bra på killar som på tjejer. Förändrar sig på huden – går från skog och grönt för att sen bli mer fräsch och lite mer lätttillgänglig.”

BLK DNM Perfume 11 kostar 799 kr. Jag hoppas att den kommer ligga under julgranen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-12-03 21:37