Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Nytt från Acqua di Parma!


Alla som regelbundet läser den här bloggen vet att jag älskar det italienska dofthuset Acqua di Parma.

Något som absolut inte ändrade sig när de i slutet av förra året släppte den riktigt grymma doften OUD (som jag skrev om här) och som sedan dess, med all rätt, har blivit en succé. I min bok är det en av de absolut bästa tyngre herrdofter som finns, och på grund av det varma mottagande utökas nu OUD-serien med bland annat en deo (150 ml/430 kronor) och en shower gel (200 ml/620 kronor).

Annons

Ganska pricey, jag vet, men då får du med säkerhet även produkter som doftar himmelskt. (Tyvärr har jag inte provat någon annan produkt än själva parfymen, så kan inte säga något om dess funktion.)

Finns bland annat på NK i Stockholm och Göteborg.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar