Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Ny groomingkung på Cafe.se?

Inlägget där Paolo Roberto hatar på LCHF når snart 180 kommentarer. Otroligt vad ni bråkar! Senast onsdag kommer jag, genom två ytterst kunniga personer, försöka räta ut en del frågetecken kring dieten här på bloggen.

***

Under helgen verkar det förresten som att Johan Hurtig slagit redaktionsrekord i överkursgrooming. Han har nämligen gjort en ”Brazilian feet”. Alltså låtit avlägsna hår från sina fötter genom att vaxa dem. Vaxat fötterna! Jag visste inte ens att man kunde göra det.

Annons

Så vad är det mest groomingöverkursiga jag gjort? Well, istället för att sköta min fotvård på det brukliga sättet med fotfil, måste jag erkänna att jag har använt mig av produkten Baby foot (orimligt namn, jag vet). Baby foot är två krämfyllda påsar som träs över fötterna och sedan, under två timmar, avlägsnar förhårdnader.

Anledningen till att jag gjorde denna överkursgärning stavas Emine Sander och Julia Stridh – mina två kollegor som vid ett flertal tillfällen påtalat hur dåliga killar generellt är på att inte ha stenhårda fötter.

Läs vad Emine Sander tycker om killars fötter här.

Läs vad Elin Kling tycker om killars fötter här.

Emine Sander och Elin Kling.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar