Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Ny bloggserie: Ät dig snygg!

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-05-03 15:47  |  Lästid: < 1 minut

På måndag kommer jag att besöka en näringsterapeut som ska hjälpa mig att äta mig snygg. Yes, i stället för att ta itu med min sorgliga feja från utsidan ska jag alltså ta blodprov och grejer för att rannsaka mina kostvanor och få ett kostschema som jag ska hålla mig till de kommande sex veckorna.

Det som gör att jag nu faktiskt har lite lite ont i magen är:

1. Att näringsterapeuten eventuellt säger åt mig att helt sluta dricka alkohol. Vad är våren utan öl? Är dock helt fine med att hon ber mig att bara dricka typ två öl per tillfälle. Det eftersom jag tappade bort min telefon i helgen (efter att ha druckit betydligt fler öl).

2. Att hon vill öka mitt intag av vattendjur. Jag äter nämligen ingenting som har simmat, förutom rökt lax, fiskpinnar, fiskbullar och makrill på burk.

3. Att jag måste göra ett bajsprov. Det har man ju sett på Du är vad du äter. Fyyyfan.

4. Att jag måste äta konstiga sallader med bulgur och sånt. Förutom att dem smakar illa, så blir jag aldrig mätt på dem.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-05-03 15:56