Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Mitt skrivbord, och en rättelse, så att ni inte tror att jag är knäpp

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-03-26 14:29  |  Lästid: 2 minuter

Johan Hurtig brukar lägga upp bilder på sitt skrivbord och skriva lite roligt om vad han har på det. Jag tänkte sno den vinkeln, fast utan humor. Så här såg mitt skrivbord ut i fredags vid lunchtid.

1. Två sjukt fattiga kalla hamburgare med Euroshopper-kött.

2. Torsdagens Metro där jag blir felciterad. Bland annat ska jag ha sagt att man ska tvätta ansiktet ”morgon, middag och kväll” (?). För rättningen tar jag Groomingbloggen till hjälp (vilket är ungefär som om Rapport skulle sätta upp en lapp på anslagstavlan inne på Ica-Aspudden efter att de gått ut med felaktiga uppgifter): man ska inte tvätta ansiktet tre gånger om dagen, dels för att folk kommer att tycka att du är väldigt konstig om du går och och tvättar ansiktet efter varje middag, dels för att du irriterar och torkar ut huden. Tvätta ansiktet morgon och kväll.

3. En broschyr om en Omega-klocka som kostar 100 gånger mer än vad jag har råd med. När ingen ser smeker jag bilderna i den.

4. En hög med struntböcker som Nöjesredaktör Victor Johansson inte vill ha och därför lägger på mitt skrivbord.

5. En fotvårdssalva från CCS, en ansiktsspray från Håkansson (min favorit), en ansiktsspray från La Roche-Posay (Victors favorit) och Omega 3-tabletter från Apoteket.

6. Min samling USB-minnen där favoriten är ett i guld från Gillette, i form av en guldtacka.

USB-minnet fick jag i samband med information om Gillettes nya OS-guldhyvel Gillette Golden Fusion Proglide som lanseras i maj.

– En specialutgåva som inte bara är en hyllning till alla duktiga idrottsmän under OS utan till alla män som vill känna sig på topp, säger Peter Wallentin, PR -ansvarig för Gillette.

Golden Fusion ProGlide Manual (utan batteri och skakfunktionen Power) 142 kronor.
Golden Fusion ProGlide Power (den jag rekommenderar) 193 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-01-08 10:50