Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Mitt bästa tips – alla kategorier

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-12-09 14:35  |  Lästid: < 1 minut
12

Bloggen är visserligen avslutad, men kom just att tänka på den här Café-läsaren, som närvarade på Cafés mustaschmingel på Kåken.

Eftersom eventet ville uppmärksamma rörelsen Movember, så pratades det en del om cancer, och ett av samtalen hade jag med honom.

Tyvärr kommer jag inte ihåg vad han heter, men jag kommer ihåg att han hade en dotter som hade leukemi. Och jag kommer ihåg att han lärde mig att det går åt väldigt mycket blod till hennes behandling och att det ibland har varit extremt ont om blod i Sveriges blodcentraler.

Så är det något ni ska ta mer er från den här bloggen, förutom det vanliga tjatet om återfukning; se till att lämna blod.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar