Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Mitt bästa tips – alla kategorier

12

Bloggen är visserligen avslutad, men kom just att tänka på den här Café-läsaren, som närvarade på Cafés mustaschmingel på Kåken.

Eftersom eventet ville uppmärksamma rörelsen Movember, så pratades det en del om cancer, och ett av samtalen hade jag med honom.

Annons

Tyvärr kommer jag inte ihåg vad han heter, men jag kommer ihåg att han hade en dotter som hade leukemi. Och jag kommer ihåg att han lärde mig att det går åt väldigt mycket blod till hennes behandling och att det ibland har varit extremt ont om blod i Sveriges blodcentraler.

Så är det något ni ska ta mer er från den här bloggen, förutom det vanliga tjatet om återfukning; se till att lämna blod.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar