Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Min groomingrutin: Petter

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-05-17 15:40  |  Lästid: 2 minuter

– Har du lite solskydd att låna? Det var frågan Petter ställde för att jag skulle få en ingång till ett naturligt groomingsnack med honom.

Vad använder du för groomingprodukter?
– Ingenting, i princip. Kör bara deo och parfym. Jag är lite speciell när det gäller parfymer. Älskar Lacoste gamla parfym Original som kom på 80-talet. Jag tror inte den säljs längre, men jag köpte tio flaskor när jag var i New York (Den säljs fortfarande. Bland annat till superpris här. ”Groomingbloggens anm.”).

– Den enda kräm jag gillar att använda är Jesper Rönnbäcks grej (Recipe for Men ”Groomingbloggens anm.”). Jag gillar en efter rakning-kräm från Armani också, men den använder jag inte längre. Men jag är inte som Robert Aschberg som inte använder solskydd eftersom han tycker det är fjolligt.

Du har en enkel frisyr, klipper du dig själv?
– Nej, jag är ju från Söder. Klipper mig hos Sheriff på Afro Söder.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 10:51