Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

”Inget är mer oattraktivt än en man med för mycket parfym”

Michaela Forni om sexiga groomingföredömen, tandblekning och killar med för mycket parfym.

Groominguiden – tjejerna tycker till om manlig skönhetsvård.
Det är namnet på Groomingbloggens nya intervjuserie. I dag: Michaela Forni, chefredaktör på Devote.se. Läs hennes blogg här.

Annons

Vilken känd man är ett groomingföredöme?
– Patrick Dempsey som spelar Dr. Sheppard i Greys Anatomy. Han lyckas hålla en perfekt mix mellan att till exempel ha en ordentlig skäggstubb men ändå se orättvist fräsch ut. Jag var på samma fest som honom i Cannes för ett tag sedan och han var lika välgroomad i verkligheten. Ruskigt sexig.

La du in en stöt?
– Han var där med sin fru så det var inte riktigt läge kanske.Dessutom är han så jävla sexig att jag vågade knappt titta på honom.

En synnerligen välgroomad Patrick Dempsey.

Vilken vanlig groomingmiss ser du ofta hos killar?
– Ah, denna är så enkel – parfymöverdos. Det finns ingenting, och då menar jag verkligen ingenting, som är mer oattraktivt än en man med för mycket parfym. En miss som många män gör, tyvärr.

Så hur mycket ska man spraya på?
– Ett sprut! Aldrig någonsin mer. För ditt eget bästa.

Vilken groomingprodukt tycker du att killar borde prioritera högre?
– Killar borde verkligen lägga en slant på tandblekning. Det finns ingenting härligare än en man med ett vackert leende. Precis som det finns ingenting värre ,förutom parfymöverdos, än en man med gula tänder. Speciellt ni som röker eller snusar och är över 30 – iväg och boka en tandblekning pronto.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar