Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Måste hålla tillbaka kunskapen

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-12-16 16:37  |  Lästid: < 1 minut

Snygg kvinna 30+ på tunnelbanan i morse: Ursäkta, vad har du för parfym.

Jag: Acqua di Parma Colonia Assoluta.

Hon: Oj, det måste jag skriva upp (tar fram mobilen). Tänkte köpa en parfym som julklapp.

Jag: Men den går inte att få tag på i Sverige längre. Eventuellt i Danmark, men absolut i Italien. Men kolla istället in Acqua di Parma Colonia Designer Edition. Den finns på NK. Det är en klassiker som är minst lika bra som den jag bär. Just nu säljs den i en art deco-inspirerad flaska som är designad av en känd konstnär. Jag har glömt hans namn, tyvärr. Kolla in body lotionen i samma serie också. Underbar.

Hon: Jaha, okeeej… (Lite orolig. fipplar med telefonen. Tänker säkert på Patrick Bateman i American Psycho)

Jag: (Tittar på henne.)

Hon: (Tittar bort.)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=CGeAMVK75T4

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:20