Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Livet är hårt och pinsamt

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-07-19 15:29  |  Lästid: < 1 minut

Man har gått ner till det stora konferensrummet för att hämta en kaffe. Man tänker att man borde ta en bild på sin nya frisyr. Man borde blogga något om billiga kontra dyra frisörer. Man tänker att det knappt finns någon som jobbar idag, så man kan lika gärna fota sig i spegeln vid kaffemaskinen. Man börjar plåta.

Det går inte bra.

Man ser konstig ut. Man fortsätter ta många misslyckade bilder. Hur många ska man behöva ta?

Man tittar åt höger. Det står någon där. Hur länge har hon stått där? Panik.

Jag: Hej, här står jag och plåtar.

Hon: Hej, går det bra?

Jag: Nej.

Hon: Nehe.

Jag: (Tyst).

Jag: Har du sett att man kan skumma mjölken själv.

Hon: Nej.

Jag:  Jag har lärt mig skumma den perfekt.

Hon: Det kanske man borde prova.

Jag: Yes, nehe, då var det dags att gå back to work.

Dela på Facebook
Tweeta