Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Lite kroppssmör, kanske?

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-11-18 14:55  |  Lästid: < 1 minut

På onsdag ska jag spela innebandy. Undrar om mina kompisar skulle bry sig om jag, efter dusch, smörjer in mig med lite kroppssmör.

Body butter är antaligen en ny glosa för dig och betyder ungefär ”lite lyxigare bodylotion”.

Body butter känner de flesta tjejer till sedan länge, men nu börjar det även komma ut produkter i den här produktkategorin som funkar på oss killar.

Till exempel Neils Yard Remedies Aromatic Body Butter (295 kr/200 ml här och på Norrmalmstorg i Stockholm). Doftar utmärkt av kryddor och örter och gör huden så där mjuk som man inte trodde att den kunde bli.

Hade jag en flickvän skulle jag köpa en till henne och använda den själv ibland. Då får man nämligen vad man i affärsvärlden kallar för en win-win situation; partnern får en ny body butter och en mjukare pojkvän.

body
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2013-11-18 15:22