Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Låt mig berätta om Blossom Tainton-lördagarna

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-12-05 11:55  |  Lästid: < 1 minut

Mina tre senaste lördagar (efter minst åtta timmars sömn):

1. Löpning.

2. Frukost.

3. Gymträning.

4. Städning av hela lägenheten.

5. Duschning, följd av generös icke tidsbestämd grooming.

6. Fri tid.

7. Festligheter.

Exakt så har mina tre senaste lördagar sett ut. Jag kallar dessa dagar – som inte har mycket att göra med resten av min livsstil – för Blossom Tainton-lördagar. Precis som den hyperhälsosamma och strålande mediakvinnan ser jag under dagen till att sköta om mig till 100 procent och fixar sånt jag inte har haft tid med i veckan.

Energin man får efter en Blossom Tainton-dag är massiv, och den utgång man eventuellt följer upp den med brukar bli något i hästväg. Här sträcker dock Groomingbloggen upp ett varnade finger. Efter en Blossom-dag görs ofta punkt nummer sju överambitiöst, och att på söndagen se ut som Thorsten Flinck (under hans stökiga år), är inte Blossom-mässigt.

Men i lördags höll jag mig i skinnet, och så här doftade jag:

Kiehl’s suveräna skäggfinneförebyggare Razor Bump Relief, sveriges bästa öl St:Eriks Pale Ale och D&G:s nya Le Fou.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:49