Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Låt mig berätta om Blossom Tainton-lördagarna

Mina tre senaste lördagar (efter minst åtta timmars sömn):

1. Löpning.

2. Frukost.

3. Gymträning.

4. Städning av hela lägenheten.

5. Duschning, följd av generös icke tidsbestämd grooming.

6. Fri tid.

7. Festligheter.

Annons

Exakt så har mina tre senaste lördagar sett ut. Jag kallar dessa dagar – som inte har mycket att göra med resten av min livsstil – för Blossom Tainton-lördagar. Precis som den hyperhälsosamma och strålande mediakvinnan ser jag under dagen till att sköta om mig till 100 procent och fixar sånt jag inte har haft tid med i veckan.

Energin man får efter en Blossom Tainton-dag är massiv, och den utgång man eventuellt följer upp den med brukar bli något i hästväg. Här sträcker dock Groomingbloggen upp ett varnade finger. Efter en Blossom-dag görs ofta punkt nummer sju överambitiöst, och att på söndagen se ut som Thorsten Flinck (under hans stökiga år), är inte Blossom-mässigt.

Men i lördags höll jag mig i skinnet, och så här doftade jag:

Kiehl’s suveräna skäggfinneförebyggare Razor Bump Relief, sveriges bästa öl St:Eriks Pale Ale och D&G:s nya Le Fou.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar