Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Laddad maskin – därför ska du äga en skäggtrimmer.

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-10-06 11:56  |  Lästid: 2 minuter

Mannen ovan bär pumphagelbössan Remington M870.

Mannen ovan fixar en snygg skäggstubb med en Remington Touch Control, 699 kr (Finns än så länge bara att köpa på Media Markt.)

Varför två företag med så vitt skiljda verksamhetsområden delar företagsnamn har jag ingen aning om. Men en sak vet jag: Remington touch control är en av de bästa skäggtrimmers som sett dagens ljus.

Men varför ska man äga en skäggtrimmer?

Svar: Skäggtrimmern är inte bara perfekt för att fixa en schysst tredagars, utan även för att slipa till mustashen eller polisongerna. Dessutom: har man som undertecknad, en något gles skäggväxt är skäggtrimmern the shit. Stråna i ansiktet växer nämligen olika fort. Med skäggtrimmerns hjälp kan jag vänta in de skäggstrån som växer långsammare och därmed få ett jämnare skägg.

Remington Touch Control har en digital touchdisplay som visar längd och hastighetsinställning. Längden kan regleras i 175 steg (no joke) från 0,4 mm till 18 mm. Det betyder att du kan frisera ett tokjämnt Jonas Cramby-skägg på det högsta läget och, om du vill, på det lägsta läget fixa samma frisyr som soldaten på bilden ovan har. Men det vill du inte.

Apparaten går att ladda via en USB-port (bra om du är på resa) och användningstiden på ett full-laddat batteri är 40 minuter.

På minussidan då? Trist att den inte levereras med ett snyggt ställ. Men antagligen bryr sig en vanlig människa inte om det…

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-01-07 15:05