Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Julias Stridh: “Jag är inte nykär i en kille utan i en hudvårdsserie”

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-10-16 07:03  |  Lästid: 2 minuter
Julia Stidh (1)

Bloggserien med redaktionsgrooming-favoriter fortsätter: Idag: stylisten och moderedaktören Julia “Julle” Stridh.

Det finns en djungel av bra ansiktshudvård där ute och som med mycket annat här i livet så har sökandet varit noggrant och tagit lång tid. För ett år sedan hittade jag rätt och nu kan jag ge all cred till Estelle & Thilde för att dom gör min hy felfri från torra partier, inte en enda finne, plita eller pormask. Och jag vaknar varje dag med ett glow jag aldrig haft innan (nej jag är inte nykär i en kille utan faktiskt i en hudvårdsserie).

BioDefense_Duo (1)

BioDefense Multi-Nutrient Youth Oil, 379 kr BioDefense Multi-Action Youth Serum, 425 kr

Jag använder allt från deras Biodefense-serie. Den passar mig perfekt! Den riktar sig till oss som är under 30 och förebygger både åldrande och andra slitage som kan dyka upp när man just närmar sig 30. Min absoluta favorit i serien är The Magic Duo: olja + serum. Jag mixar dom som nattcreme och reglerar själv hur fet jag vill att den ska vara. Under vinterhalvåret öser jag på med oljan som sjunker in och återfuktar och vårdar huden väldigt fint. Hur mycket olja jag än öser på så blir huden aldrig fet och glansig. Bara fräsch och välmående utan torra partier! Och som sagt, ett lyster jag aldrig haft innan.

Och, nu till det bästa av allt – I min vardag så försöker jag äta helt och håller ekologiskt och "rent" vilket jag (såklart) dessutom tänker på när det kommer till hudvård. Just därför passar E&T mig och andra hälsomedvetna personer eftersom dom går som enda svenska hudvårdsmärke med ecocertifikat. Med andra ord är ingredienserna helt rena och gör dig bara gott! Testa själv då detta även är ett ultimat märke för er herrar, dofterna på produkterna är lätta med lite örtig ton. Aldig det där söta perfymiga som det ofta är i tjejeprodukter.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:11