Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Johan Hurtig: “Jag använder budgetvax och ingen rengörare för ansiktet”

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-06-21 13:44  |  Lästid: < 1 minut

I morse fikade jag med stiliga webbchefen och moderedaktören Johan Hurtig.

Vilka är dina tre favoritgroomingprodukter?
– Tvärt emot vad man kan tro så använder jag inte så mycket. För håret är jag nöjd med oglamourösa Wella Shockwaves Go Matt Clay. Den ger en lite mattare textur – jag har provat många dyrare märken som sägs ha samma effekt, men jag tycker den här är bäst.

–  Som sommardoft kör jag på Acqua di Parma Blu Mediterraneo. På vinterhalvåret blir det Colonia Essenza från samma dofthus. Jag har mörkt hår och mörkbruna ögon, så med de dofterna kan jag lura i mig själv att jag har lite italienska rötter, ha ha.

– Den tredje produkten blir Kiehl’s ansiktsgel Facial Fuel Healthy Bronze som ger en liten gnutta färg i ansiktet. Tvättar ansiktet gör jag bara med kallt vatten.

Ingen rengörare?
– Nej, inte kontinuerligt i alla fall. Jag klarar mig bra ändå, men ibland kör jag ett varv med det senaste testet jag har fått från jobbet. Det blir lätt att man irriterar ansiktet genom att greja för mycket med det.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:19