Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Jakten på skonsamma deos

Hej Patrik, det börjar lätt klia när jag använder billiga deodoranter, så nu kör jag en för typ 200 kronor. Finns det några billiga som är bra?

/Håkan

Hej,

Du har tydligen inte läst min blogg… Har nog tipsat om en miljard skonsamma deos här.

Annons

Nåja, i min bok är Nivea det budgetmärke som har mest skonsamma deodoranter.  Stress Protect Deodorant är otroligt bra, prisvärd och effektiv. Om inte det funkar väljer du en som är både alkohol och parfymfri. Till exempel någon från Dove eller Barnängen. För övrigt rekommenderar jag en daglig dos av Grooming.cafe.se.

Nivea Stress Protect Deodorant, 50 ml/29,50 kronor.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar