Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Jakten på skonsamma deos

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2013-05-11 19:35  |  Lästid: < 1 minuter

Hej Patrik, det börjar lätt klia när jag använder billiga deodoranter, så nu kör jag en för typ 200 kronor. Finns det några billiga som är bra?

/Håkan

Hej,

Du har tydligen inte läst min blogg… Har nog tipsat om en miljard skonsamma deos här. Nåja, i min bok är Nivea det budgetmärke som har mest skonsamma deodoranter.  Stress Protect Deodorant är otroligt bra, prisvärd och effektiv. Om inte det funkar väljer du en som är både alkohol och parfymfri. Till exempel någon från Dove eller Barnängen. För övrigt rekommenderar jag en daglig dos av Grooming.cafe.se.

Nivea Stress Protect Deodorant, 50 ml/29,50 kronor.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:10