Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

”Jag fantiserar om Zach Galifianakis”


Groomingguiden – vår serie där tjejerna tycker till om manlig skönhetsvård fortsätter. Se tidigare inlägg här. I dag, Nöjesguidens eminente redaktör Parisa Amiri. Läs hennes succéblogg här.

Vilken känd man groomar sig bra?

Annons

– Jag fantiserar om att få gnida Zach Galifianakis skägg mot mitt ansikte, så var varsamma med groomingen. Helst ska ni se ut som att ni gömmer er från NATO i en grotta men med mirakulös tillgång till munkar och annan fettgenererande föda.


Vilken vanlig groomingmiss ser du ofta?

– Påritade skägg. Tunna linjer som ska markera en ickeexisterande käklinje. Go big or go home. Hår mellan ögonbrynen och näshår ser jag ingen som helst poäng med. Övertyga mig om dess härlighet eller  ryck bort det.

Vilken groomingprodukt tycker du att killar borde prioritera högre?
– Porplåster. Många av mina manliga vänner har kraftiga porer på näsryggen som det har börjat växa hår ur. Också lättfixat! Annars gillar jag verkligen herrparfymer, även på mig själv, och jag vill att ni doftar klassiskt manligt. Tänk Tom Ford, Boss och Armani.

Hårstrån ur porerna? Really?
– Något som är oroande likt hårstrån. Och det räcker för mig.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar