Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

”Jag bröt ihop – frillan var så jävla ful”

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2011-11-02 17:03  |  Lästid: 2 minuter

Värsta Groomingminnet – det är namnet på Groomingbloggens nya serie där journalister, artister och annat löst folk delger sina, just det, värsta groomingminnen. Cafés Nöjesredaktör Victor Johansson är först ut. Läs hans skakande anekdot här:

”Jag var tio år gammal när jag var och klippte mig hemma i Kalmar. Jag hade en väldigt tydlig bild av hur jag skulle se ut efteråt – som mitt ideal Robbie Fowler under sina stökigare dagar i Liverpooltröjan.

Under klippningen märker jag hur fel allt är på väg att bli. Det är som att bevittna en bilolycka i slow motion. Till slut bryter jag ihop och börjar gråta i frisörstolen för att  frillan blir så jävla ful.

Mamma är som tur på plats, pausar klippningen och tar med mig ut på gatan för att lugna  mig. Hon lyckas övertala mig att jag ser ut som en annan förebild –  Liam Gallagher, tror jag. Vi går in, mamma sköter snacket medan jag arrogant tar plats i frisörstolen och stirrar tomt in i spegeln medan hon klipper klart min nya frisyr.

Jag blir kanonnöjd och studsar nöjt upp ur stolen, men unnar inte frisören en blick när jag tar den obligatoriska godisklubban vid kassan.”

Vad är era värsta Groomingminnen? Skriv en kommentar. Värst minne vinner!

Robbie Fowlers legendariska målgest som kostade honom 60 000 pund och fyra matchers avstängning.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2011-11-02 18:07