Annons

Snyggare!
Patrik Hedlund skriver om skönhet, grooming och de bästa produkterna för Café.

 

Klockren motivationshöjare

Johan Esk har skrivit en intressant krönika i DN om, ja ni ser nedan. Läs den här.

Men till skillnad från Johan tror jag inte att anledningen till att tiderna på motionärsloppen blivit sämre beror på att folk förr om åren var mer vältränade och mindre stillasittande.

Annons

Jag tror att det beror på att loppen har börjat attrahera folk som mig.

Förr var det  uteslutande seniga träningsnördar med funktionsryggsäck som ställde upp. I dag utgörs buketten av människor av mer, låt oss säga, normala människor. Folk som kan gå all in till klockan fyra en lördag för att nästa dag träna inför Lidingöloppet.

Och det är en positiv utveckling.

Här är anledningen till min nyfunna kärlek till löpning.

Klockan kartlägger mina löprundor, mäter fart, tar puls (om jag köper till pulsbandet) och låter mig ladda upp all info på Nikes online-löparforum nikeplus.com. Dessutom är den så snygg att jag bär den även när jag  inte tränar.

Nike+ SportWatch GPS, 2 400 kronor.

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar