Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

I Cafés badrumsskåp

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-06-14 17:25  |  Lästid: 2 minuter

Jag fick ett mejl från en läsare som heter Johan och som föreslog att jag skulle utlysa tävlingen ”Snyggast badrumsskåp”. Tävlingen skulle (typ) gå ut på att snubbar skickar in bilder på sin groomingarsenal och att jag sedan kårar det bästa skåpet.

Bra idé! Emellertid befarar jag att det inte finns tillräckligt många läsare som skulle vilja delta… Ska fundera på saken!

Hur som helst tänkte jag börja utvärdera badrumsskåp/groomingarsenaler som jag stöter på.

Låt oss börja med Caféredaktionens.

Översta hyllan:
Tre nästan tomma handkrämer av halvbra karaktär
– Någon gillar att smörja in händerna. Köp en bättre variant, så behöver du inte göra det så ofta.

Mellanhyllan:
Body Farm Anti Wrinkle Face Cream
– Ställde jag nyligen in i arsenalen, men den är nästan slut, så jag antar att någon har använt den som handkräm. Hur som helst är det här en riktigt bra fuktighetskräm. Köp här 289 kronor här.

Caring silk glide från RFSU – Oklart användningsområde. Används kanske för att Johan Hurtigs torra ordvitsar ska hitta sin väg ut på internet.

New Yorker – en kolossalt okreddig budgetdoft för 99 kr från klädkedjan New Yorker. Är det här groominarsenalens ironiska inslag? NEJ! New Yorker doftar överraskande gott och manifesterar att redaktionen har fötterna på jorden och faktiskt inte behöver ha det hetaste. Vill du ge något till någon som är totalt prestigelös vad gäller grooming – köp den här.

Nedre hyllan:
Handsprit
– Notera den stora flaskan. Ett genidrag! På grund av storleken känns den tufft manlig. Mer som något som finns inne på en bilverkstad än i en kvinnas handväska. Används ofta av Daniel Lindström när han har tagit i något med låg modegrad.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2012-06-19 17:12