Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Grymt groomad Gladiatorgrabb

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2012-01-04 08:01  |  Lästid: 2 minuter

Tv4:s nya Gladiator Ako Rahim slipar formen.

I somras besökte jag Åland och kollade in Paf Open – Sverige och Finlands gemensamma tävling på beachvolleybollvärldscupen. Väl där lyckades  jag och min vän Andreas vinna en beachvolleybollturnering där första pris var en resa till Miami. En av motståndarna i turneringen var svenska athletic fitness-mästaren, kampsportaren, bloggaren, tv4-gladiatorn och personliga tränaren Ako Rahim och hans buddie. (Läs Akos blogg här.)

Ako som gladiatorn Toro. Komplett med gladiator-skägg.

För ett par dagar sedan stötte jag ihop med honom igen, och passade då på att ställa lite groomingfrågor.

Vad är ditt bästa groomingtips?
– Det viktigaste är nog sömn och att man äter och tränar regelbundet. Gör man det så håller man kroppen ung. D-vitaminer (som man får via solen) är viktiga, jag brukar vara ute så mycket som möjligt året om. På sommaren älskar jag att sola och på vintern försöker jag vara ute när det är ljust.

Din favoritgroomingprodukt?
– Jag använder bara en låg solskyddsfaktor de dagar det är sol och sedan en after sun-kräm för att kyla ner huden.

Och om vi inte snackar solprodukter, vilken är din favoritansiktskräm?
– Jag brukar inte använda ansiktskräm, men om jag skulle, skulle jag nog lita mer på de som finns på apoteket än de i sminkaffärer.

Till sist en träningsfråga, vad är ditt bästa träningstips?

– Ät regelbundet, träna regelbundet och ha en plan med din träning.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:48