Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen: Vinterrusta din groomingarsenal med fyra fantastiska fuktgivare

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-11-24 06:40  |  Lästid: 2 minuter

Torr luft och kyla gör att hyn behöver extra fukt. Här är fyra riktigt bra fuktgivare för alla kroppsdelar.

aes

FÖR FEJAN:
Aesop Elemental Facial Barrier Cream, 435 kr, är en näringsgivande ansiktskräm som är särskilt välgörande för torr och känslig hy som utsätts för kyla och tuffa miljöer. Typ svensk vinter…

Krämen ger en intensiv återfuktning och skapar en jämn och tålig yta. Det skyddande egenskaperna kommer från carnauba-vax som kombinerats med en ricinoljebaserad mjukgörande sammansättning. Hyn lugnas, balanseras och återfuktas.

foten

FÖR FÖTTER:
Har skrivit om den här bra många gånger nu, men det tål att upprepas: Bästa fotkrämen heter L’Occitane Shea Foot Cream (100 ml/225 kr).

pp

FÖR HÄNDER:
Osexig och inte speciellt väldoftande – men en otroligt effektiv handkräm! Högkoncentrerad med fuktighetsbevarande glycerin och mjukgörare. Återfuktar omedelbart och långsiktigt. Norwegian Formula Hand Cream kostar 50 ml/49 kr.

kkFÖR KROPP:
Köper man en kroppsvårds-produkt från Kiehl’s vet man att man kommer bli nöjd. Kiehls Vetiver & Black Tea Hand & Body Lotion, 250 kr, är inget undantag. Återfuktar exemplariskt, doftar kanon och har den där perfekta konsistensen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-07 16:51