Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen: Triss i budgetprodukter

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2015-01-26 07:18  |  Lästid: 2 minuter
fors

Blivande fotvårdskung
Försvarets läppbalsam är en klassiker – nu kommer fotkrämen i samma serie, som faktiskt har chans att bli lika populär. Fullspäckad med naturliga oljor och fuktbindande  ingredienser. Extra plus för att den ser till att motverka dålig lukt, och fungerar även utmärkt som handkräm.

Försvarets fotsalva, 75 ml/79 kr finns att köpa här.

63793

Franskt smörj
Yves Rocher ger sig in i groomingvärlden – och gör det med besked. Det här är en ansiktskräm som känns betydligt dyrare än sina 149 kronor. Laddad med aktiva ämnen som fräschar upp och sägs släta ut huden. Hur det är med anti-age-funtionen kan man ju inte veta, men klart är att det är en riktigt bra fuktighetskräm för normal hy. Spetsad med uppiggande guarana och extrakt från havtorn.

Köp den här för 50 ml/149 kr.

 Generate

Samuarai-skrubben
Vid det här laget vet vi att en skrubb hjälper till att rensa bort döda hudceller och därmed ger en hy med mer lyster och mindre problem. Använder du den innan rakning ser den även till att motverka inåtväxande hårstrån.

Den här budgetvarianten gör jobbet utmärkt. Berikad med de renande egenskaperna från algen Wakame och bambu. Lämplig för normal till fet hy och kostar 125 ml/105 kronor här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 10:50