Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen: Trio mot trötta ögon

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-11-16 06:07  |  Lästid: 2 minuter

Serum och krämer som säger sig strama upp hyn under ögonen och reducera mörka ringar säljer stort. Personligen har jag inte märkt någon skillnad, men lägger, för säkerhetsskull, på ett varv innan jag går och lägger mig.

Klart är att hyn under ögonen behöver fukt och eftersom hyn där är så tunn behövs en speciell kräm med mindre molekyler. I längden tror jag definitivt att en ögonkräm har betydelse.

Men glöm inte att motionera också. Träning sätter igång blodcirkulationen och minskar därmed slapp och blånad hy under gluggarna.

bt

Fräscht från Biotherm
Biotherms nya ögonkräm släpptes i september och sägs minska mörka ringar, motverka rynkor och dämpa svullnad. Plus för den kylande metallapplikatorn som gör det enkelt att applicera serumet under ögonen och ger en uppfriskande känsla. Blandningen innehåller så kallade soft focus-partiklar som hjälper till att sudda ut synliga rynkor och gör att hyn känns slätare direkt.

Biotherm Force Supreme Architect Serum, 419 kr

s2

 

Lyxig japan
Japanska Shiseidos variant fyller upp huden med fukt och motverkar rynkor, mörka partier och påsar under ögonen.

Shiseido Revitalizer Eye Cream, 520 kr

ole

Oles klassiker
Den här prisbelönade varianten från Ole Henriksen har jag tipsat om förut. Även den kyler, återfuktar och gör att ögonen ser piggare ut.

Ole Henriksen Ultimate Lift Eye Gel Roll On, 450 kr

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2016-01-08 11:47