Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen – Tre våriga superprodukter

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2015-03-08 16:45  |  Lästid: 2 minuter
eucerin-sun-face-mattifying-fluid-spf-30-0

Solskydd för fejan
Du ser väl till att ha ett separat och mer skonsamt solskydd för ansiktet? Eucerin Sun Fluid Face Mattifying SPF 30 är lätt att applicera och ger hyn en matt och len yta. Även lämplig för känslig hy. Oparfymerad och vattenfast. Finns för kanonpriset 139 kr här.

nd.29727

Värdig uppföljare
Armanis Acqua di Gio är en av världens mest kända parfymer. Jag minns själv hur många som bar den i min högstadieskola när det begav sig. På grund av dess populäritet har originaldoften bränt sina broar i min bok, men nu kommer uppföljaren.

Acqua di Gio Profumo, 545 kr/50 ml är modernare, elegantare, djärvare och helt enkelt godare. Fräscha bergamott- och akvatiska noter möter djupa noter av bland annat rökelse. Räkna in den här när det är dags att välja ny vårdoft.

ago

Nordisk fullpoängare
Håller precis på att sniffa mig igenom nordiska dofthuset Agonists dofter och har fastnat för Agonist White Oud. En söt och ljus unisexparfym med blommor, patchouli, tonkabönor och vit mysk i mixen. (Påminner en del om den nästan klassiska doftskapelsen Byredo Blanche.) Kan inte bestämma mig om den eventuellt passar bättre på kvinnor än på män – hur som helst doftar den extremt gott. Finns att köpa på NK nu. Eller här för 125 Euro.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:24