Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen – proffsens bästa tips

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-08-11 22:26  |  Lästid: 2 minuter

Tre kändisar har gett sina bästa groomingtips i olika medier. Spana in hur de gör för att hålla sig snygga och fräscha!

timb

Timberlake (till Men’s Health): ”Använd välkända produkter”

– De enda två saker jag alltid tar med mig när jag reser är mjukgöraren Givenchy Man Pro-Energizing Massive Moisturizer och Ole Henriksens ansiktsrengörare – min hud är van med den och jag undviker gärna att använda olika tvålar på olika hotell hela tiden.

* * *

bode

Bode Miller (till GQ): ”Återfukta och använd solskydd”

– Din kropp blir av med fukt när den försöker hålla sig varm, så drick mycket vatten när det är kallt. För att undvika tvättbjörnsögon använder jag ett solskydd med SPF 30 eller mer. Vilket märke det är spelar ingen roll. Jag tar även vitamin E-tillskott. När jag inte gör det, så märker jag en skillnad i min hys kvalité de kommande dagarna.

* * *

tom

Tom Ford (till GQ): ”Trimma skägget!”

– Även om du har vek haka, så kan du, om du trimmar ditt skägg bra, få den att se betydligt mäktigare ut.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 11:24