Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen: Limiterade doft-klassiker

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-02-21 10:24  |  Lästid: 2 minuter
ra

Dolce & Gabbana The One for Men – en extremt lyckad doftklassiker som har sin givna plats i oräkneligt många gentlemäns badrumshylla (och min!). Nu släpps The One for Men Platinum, samma doft, men med en ny platinainspirerad (och limiterad) flaska.

The One lanserades 2008 och är en klassisk och trygg men ändå modern doft. I mixen hittar vi bland annat vanilj, mysk, grapefrukt, koriander och basilika. I basen vilar kryddiga och varma noter av kardemumma, ingefära och cederträ.

Den nya versionen finns i två olika koncentrationer (50 ml), EdP (925 kr) och EdT (925 kr).

Är du riktigt snäll passar du på att köpa dess gyllene och kvinnliga motsvarighet – Dolce & Gabbana The One Gold – till tjejen du gillar allra bäst.

Skärmavbild 2014-02-21 kl. 10.08.44

1Guilty-Stud-PH-90-ml-

Är du ute efter något som sticker ut och är lite... rockigare? Välj i så fall Guccis doft Gucci Guilty – nu lanseras nämligen även den i en begränsad upplaga, med ny flaska och med namnet Gucci Guilty - the Stud limited edition.

Gucci Guilty pour Homme är en aromatisk så kallad fougère-doft. Rosépeppar i en snygg blandning med bland annat patchouli sticker ut och ger en intressant och modern känsla.

Gucci Guilty - the Stud limited edition EdT kostar 90 ml/965 kr.

Min favorit bland de båda? Helt klart Dolce & Gabbanas bidrag.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 17:11