Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Patrik Hedlund

Snygg & Smart, från topp till tå med Patrik Hedlund

Groomingtoppen: Fuktighetskrämer

Patrik Hedlund  |  Publicerad 2014-01-06 22:40  |  Lästid: 2 minuter

Jag är tillbaka. Precis som Jay-Z så lägger jag ner, men kommer tillbaka starkare än någonsin.

Hädanefter kommer undertecknad att leverera ett Grooming-toppen®-inlägg samt ett nyhetsbetonat inlägg eller intervju per vecka.

Vi börjar med att lista tre exemplariska fuktighetskrämer.

frankin

Engelsk lyxlirare
Neil’s Yard Remedies är ett groomingmärke som nästan uteslutande har riktigt, riktigt bra produkter. Flaggskeppsbutiken finns på Norrmalmstorg i Stockholm, men de har även en finfin e-handel. Köp till dig eller flickvännen – det mesta är unisex!

Frankincense Intense fungerar som en fetare dagkräm eller en PERFEKT nattkräm som sägs ha åldersförebyggande egenskaper. Hur det är med den saken kan vi ju förstås inte veta, men vi vet att det är en utmärkt ekologisk  och lyxig fuktighetskräm.

Neil’s Yard Remedies Frankincense Intense, 50 ml/325 kronor här.

baborWake me up-krämen
Krämen jag använder just nu om dagarna. Motverkar rödhet och irritation i hyn som kan uppstå efter rakning. Anti-jetlag-namnet syftar på dess förmåga att kunna pigga upp hyn och motverka stress-symptom i hyn.

Babor Men Relaxing Anti-Jetlag Cream, 50 ml/579 kronor här.

nivea

Niveas nyaste
Nivea är störst på manlig hudvård, vilket gör att de har ordentligt med muskler när ska utveckla nya krämer. Således brukar resultatet bli bra. Niveas nya Active-serie är utomordentlig och fuktighetskrämen som heter Age Day Moisturiser är en klockren keeper. Sägs kunna stimulera cellförnyelsen och ge synbar minskning av ålderstecken. Den här uppställningens mest prisvärda kräm!

Nivea Men Active Age Day Moisturiser, 50 ml/149 kr på Åhléns.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-01-08 10:43